Najlepszy Serwer w Polsce!
Tu składamy CV do FCPD Acadamy.
A to wzór jak ma wyglądać CV (ooc + ic):
IC
Imię i Nazwisko:
Dlaczego mamy cię przyjąć:
OOC
Ile czasu grasz na serwerach typu Role Play:
Dlaczego my:
Ile czasu spędzasz na serwerze:
IC
Imię i Nazwisko: Jack Mues
Opis postaci, którą odgrywasz:
Jack Mues urodził się w Bone County w 1990 roku, mówiąc precyzyjniej w Fort Carson. Żył w zwykłej dzielnicy mimo, że było tam wielu Slumsów. Jego rodzice pochodzili z San Fierro , matka miała na imię Jeny i pracowała w pobliskim urzędzie pracy i zawsze wracała zmęczona. Tata miał na imię John, pracował jako kucharz , w pobliskim barze "Bandera" zawsze marzył, aby otworzyć własną restaurację . Młody Jack od 2 roku życia mówił bardzo dobrze ojczystym językiem , jednak rodzice chcieli go wychować tak żeby znał jeszcze jeden język , uczyli go Francuskiego . Gdy miał 5 lat zaczął oglądać pościgi policyjne , bardzo go to ekscytowało i mówił ojcu że jak dorośnie to będzie chciał być Policjantem.
W wieku sześciu lat rodzice wysłali go do zerówki , nie było żadnych problemów z nim. Szybko zdał do czwartej klasy , w 4 klasie był wzorowym uczniem jednak wszystko zaczeło się psuć w piątej klasie. Do domu wracał bardzo późno. Rodzice co tydzień byli wzywani do szkoły. Wszystko czego się nauczył przestało go obchodzić - i ledwo co zdał do następnej klasy. Rodzice zaczeli naciskać na niego by chodził normalnie do szkoły. Powiedzieli mu też , że jak nie będzie się uczył to nigdy nie znajdzie dobrej pracy. Młody Mues posłuchał ich. Odrazu nauka poprawiła się i rodzice nie byli wzywani do szkoły , co wywiadówka byli chwaleni, że wychowują tak zdolnego i wspaniełego syna jakim jest Jack. Mues lubił się bić dlatego ojciec zapisał go na boks ( w wieku 14 lat). Młody bardzo szybko uczył się boksować wkońcu pierwsza jego walka , Jack leżał raz na deskach ale dał radę się podnieść i walczyć dalej ( była to 6 runda) w 7 rundzie role się odwróciły , Jack tak uderzył z prawego sierpowego, że przeciwnik stracił przytomność i nie wstał już. Bardzo cieszył się z pierwszej walki i z pierwszego zwycięstwa , cieszył się jescze bardziej, ponieważ było to KO. Po dwóch latach. Jack dwa razy leżał na ringu i sędzia postanowił przerwać walke (w 8 rundzie) poniewa Mues nie był zdolny do walki. Nie miał większych problemów w szkole przez walki , zdawał do następnych klas spokojnie. Nauczyciele byli zadowoleni że chłopak umie łączyć sport z nauką , mówili że lubią oglądać walki Jack'a bo ma bardzo ładny styl walki. Walczy do końca nie poddaje się ! W wieku 20 lat jego Tata John zmarł na atak serca, Jack junior był tym załamany choć się nie poddawał. Wiedział, że życie to walka i jeśli się podda zawiedzie swojego ojca. Wtedy zregygnował z kariery Boksery i starał sięo karierępolicjanta.
Jack przez śmierć rodziców nie mógł mieszkać , dlatego postanowił znów wyemigrować do Fort Carson. W FC chce poznać nowych znajomych , i chce zostać Policjanetem tak jak marzył w młodości.
Dlaczego mamy cię przyjąć: Praca Funkcjonariusza jest bardzo ekscytująca, i ciekawa. Będe też sumiennie wykonywał swoje obowiązki. Moje wspomnienia z boksem napewno nie pójdą na mrne.
OOC
Ile czasu grasz na serwerach typu Role Play: 5lat.
Dlaczego my: Bardzo lubię Policję, a szególnie tą w Ameryce, dlatego chciał bym wstąpić w szeregi FCPD.
Ile czasu spędzasz na serwerze: Spróbuje byćdziennie jakieś 4h, w Weekendy max 8/9h.
IC
Imię i Nazwisko: Brayan Joung
Opis postaci, którą odgrywasz:
Jestem Brayan Joung mam 22 lata i przyjechałem z San Fierro. Mam krótkie czarne, połyskujące włosy. Jestem spokojnym człowiekiem, jednak czasem umiem przywalić. Nie lubię osób zadające głupie pytania, unikam ich. Pracowałem w firmie ochroniarskiej. Byłem cenionym ochroniarzem jednak firma została usunięta bo nie było środków po tym jak szef został ćpunem.Rok wcześniej zginęli mi rodzice Wracający z zakupów bo zostali zastrzeleni przez gang. Było to dla mnie Bardzo bolesne ale trzeba z czegoś żyć.
Brayan Joung 22 Letni Czarno skóry afro Amerykanin. Pochodzący z San Fierro. Ukończył szkołę podstawową ,gimnazjum i Liceum w San Fierro wstąpił do akademi Policyjnej. Pracował jako policjant przez miesiąc, został zwolniony w następnym roku został ochronarzem. Ojciec i mama byli Urzędnikami rok po ich śmierci. Zostałem pomocnikiem na stacji postanowiłem dołączyc znowu do policji, kolega mówił mi, że to fajna sprawa.
Dlaczego mamy cię przyjąć:Chciałbym wiedziec jak sie pracuje na serwerach RP w policji, byłem policjantem na serwerach RP Mrucz**nik i Social i Gester, ale wiem, że to nie jest to samo tutaj. Byłem agentem FBI na innym serwerze. Lubię pilnować porządku i po prostu lubię zastrzyk adrenaliny, te akcje, pościgi itd. Mogę pracować w biurze, na patrolach, ale by być w tej Policji.
OOC
Ile czasu grasz na serwerach typu Role Play:4 lata
Dlaczego my:Bo jestem ciekaw jak się u was gra
Ile czasu spędzasz na serwerze:Tym będę pierwszy raz.
Ostatnio edytowany przez BrayanJ (2012-11-25 17:54:16)